Despre gene


Despre genele Smart Lashes

În oferta noastră veți găsi un număr mare de tipuri diferite de gene pentru extensii. Pentru stilistele de gene mai experimentate, probabil că nu este o problemă să aleagă exact genele de care au nevoie pentru munca lor, dar pentru novice, selecția poate fi o mare problemă. Prin urmare, aici veți găsi o divizare clară a genelor în funcție de parametrii de bază și de tipurile individuale.

 

Lungimea genelor

Lungimea genelor este dată în milimetri, iar în oferta noastră veți găsi gene cu o lungime cuprinsă între 6 și 20 mm. Lungimea genelor este aleasă de către stilistul de gene împreună cu clienta, în funcție de dorințele acesteia, de efectul rezultat și de calitatea genelor naturale ale clientei. Extensiile de gene nu trebuie să fie prea grele pentru genele naturale, pentru a preveni căderea prematură a acestora. De obicei, genele mai scurte sunt folosite în colțul interior și genele mai lungi în colțul exterior al ochiului, dar depinde de efectul ales. Genele mai scurte sunt folosite pentru efecte mai naturale, iar genele mai lungi sunt de obicei folosite pentru efecte semnificative.

Grosimea genelor

În oferta noastră veți găsi gene cu o grosime de la 0,05 la 0,25 mm. Ca și în cazul lungimii genelor, grosimea este aleasă în funcție de mai mulți factori. Aceasta depinde de dorințele clientei, de cât de semnificativ trebuie să fie efectul rezultat, de cât de sănătoase sunt genele naturale ale clientei și, de asemenea, de metoda de aplicare a extensiilor de gene folosită. Genele mai subțiri sunt folosite pentru efecte mai naturale, iar genele mai groase pentru efecte puternice. În cazul în care genele sunt aplicate prin metoda clasică (se aplică un geam artificial la un geam natural), se folosesc gene mai groase. În cazul în care se folosesc metode de volum (aplicarea mai multor gene artificiale la un singur geam natural), se folosesc gene mai subțiri sau mai multe gene pregatite în evantai. În cazul metodelor de volum, trebuie să se pună un accent deosebit pe faptul că nu se deteriorează genele naturale. Chiar și cu ajutorul metodelor de volum, se poate obține un rezultat natural datorită selecției genelor subțiri.

 

Curbura/forma genelor

Cât de mult sunt curbate genele este indicat prin litere, unde, de exemplu, genele B sunt aproape drepte și D foarte curbate. Există și alte tipuri de gene, cum ar fi genele L, în care începutul genelor este drept, iar cealaltă parte a genelor este curbată. Cele mai des folosite forme de gene sunt cele de tip C și D. Diferitele forme de gene pot fi combinate liber în funcție de efectul dorit.

Tipuri de gene

Mink - gene mate, ideale pentru efecte naturale de extensie a genelor.

Silk - gene cu o strălucire mătăsoasă potrivite pentru tipuri de efecte mai pronunțate.

Nano - gene cu micropori unici. Datorită microporilor, acestea sunt mai ușoare decât alte tipuri de gene și permit o mai bună aderență a lipiciului la gene și, astfel, o durabilitate mai mare a extensiilor de gene.

Cashmere - gene cu o formă unică. Secțiunea lor transversală este plată, astfel încât sunt mai ușoare și aderă mai bine la genele naturale. Ca urmare, extensiile de gene durează mai mult timp.

XD Light - gene în evantai deja pre-preparate, special concepute pentru extensia de volum a genelor. Trebuie doar să alegeți un evantai cu numărul necesar de gene și să îl aplicați pe genele naturale, la fel ca alte tipuri de extensii.

Easy Fan - gene special concepute pentru extinderea volumului genelor. Datorită poziționării lor unice pe bandă, în două rânduri, este posibilă crearea unui evantai din numărul necesar de gene prin simpla prelevare a acestora cu o pensetă.

Special - genele concepute pentru ocazii speciale. Aici putem include genele colorate, evidențiate sau cu pietre și sclipici. Aceste gene nu sunt de obicei folosite pentru uzul zilnic și nu se aplică tuturor genelor naturale. Ele pot fi aplicate, de exemplu, doar pe câteva gene pentru a evidenția un efect ales sau pot fi folosite pentru ocazii speciale, cum ar fi un bal, Halloween, o ședință foto etc.

Dacă doriți să aflați mai multe despre tipurile individuale de gene, urmăriți rețelele noastre de socializare, blogul sau abonați-vă la newsletter-ul nostru.