Programul de loialitate SMART CLIENT

 

Programul de loialitate Smart Client

Smart Client este un program de loialitate pentru clienții înregistrați, datorită căruia aceștia vor fi recompensați pentru fiecare achiziție.

Condiția de participare la programul nostru de fidelizare este completarea formularului de înregistrare de pe site-ul Smart Lashes. Datele cu caracter personal completate în formularul de înregistrare vor fi utilizate numai în scopul procesării înregistrării, iar dumneavoastră veți fi informat prin e-mail despre înregistrarea reușită.

Pentru fiecare comandă finalizată pe magazinul electronic Smart Lashes, veți primi puncte de recompensă din partea noastră - puncte Smart. Numărul de puncte Smart pe care îl primiți pentru achiziționarea unui anumit produs este listat în descrierea produsului. Pentru a-l vizualiza, trebuie să vă conectați la contul dvs. 1 punct Smart = 1 cent.

Punctele Smart vor fi adăugate în contul dvs. după ce comanda creată și plătită cu succes. Puteți vizualiza numărul de puncte Smart în orice moment în categoria "Punctele mele Smart". Valabilitatea punctelor Smart este de 3 luni.

Puteți utiliza punctele Smart obținute atunci când finalizați comanda, iar prețul final va fi redus cu valoarea punctelor Smart aplicate. Comanda poate fi redusă cu maxim 20 %. Suma minimă necesară pentru răscumpărare este de 100 de puncte.

 

Cum să obțineți puncte Smart

  • Pentru fiecare comandă finalizată și achitată pe magazinul electronic Smart Lashes.
  • Prin publicarea unei recenzii pe site-ul Smart Lashes.
  • Prin abonarea la buletinele de știri Smart Lashes.
  • Pentru o recenzie pe Trustpilot.com = 200 de puncte Smart.

 

Informații importante

Pentru a colecta puncte Smart, trebuie să fiți înregistrată și conectată la contul dvs. pe site-ul web Smart Lashes.

Punctele Smart vor fi întotdeauna adăugate în contul dvs. numai după ce comanda a fost complet procesată și plătită.

Punctele Smart pot fi obținute doar prin cumpărare online. Pentru comenzi prin telefon, e-mail, personal sau în orice alt mod, punctele Smart nu se adaugă.

Punctele Smart pot fi folosite doar online, nu pot fi folosite prin telefon, e-mail, personal sau în orice alt mod.

Regulile de dobândire a punctelor Smart se pot modifica.

Puteți utiliza punctele Smart dobândite după ce vă conectați la contul dumneavoastră, la finalizarea comenzii - Aplicați punctele Smart.
Contactați-ne pentru informații suplimentare:

telefon: +420 227 272 400

e-mail: [email protected]