Dezinfecție pentru instrumente medicale 200 ml - Green Olive

SKU
NASTROJE-200-GREEN
99 RON
In stock
Destinat pentru: dezinfectarea instrumentelor
Miros: verde măsliniu
Mărime: 200 ml
Vom expedia pe Monday (20/05/2024) dacă comandați în termen de .

Dezinfectant pe bază de săruri de amoniu cuaternar și aldehide sub formă de concentrat diluat destinat aplicării imediate pentru dezinfectarea suprafețelor și instrumentelor.

Se utilizează pentru dezinfectarea și spălarea tuturor suprafețelor și suprafețelor lavabile, precum și pentru dezinfectarea instrumentelor prin imersie, în special în sfera socială și medicală, servicii, saloane de pedichiură și manichiură, coafor, cosmetică, centre de wellness și fitness, unde reduc semnificativ bacteriile.

Elimină, printre altele, ciupercile filamentoase microscopice -fungi, ciupercile microscopice de drojdie - drojdii și microorganismele Pseudomonas aeruginosa, Staphyloccocus aureus, Enterococcus hirae, etc. În plus, adaugă un miros plăcut și nu lasă pete.

Dezinfectantul poate fi utilizat pentru: instrumente de lucru, podele, suprafețe de lucru, instalații sanitare, scaune de toaletă, jucării pentru copii, băi, aparate de fitness, scaune și aparate de reabilitare etc.

Utilizare:

Podele și suprafețe de lucru: pulverizați obiectul pe care doriți să îl dezinfectați și să îl curățați și lăsați să acționeze. Nu spălați. Produsul este deja diluat în proporții ideale și este destinat aplicării imediate.

Dacă doriți să dezinfectați sau să spălați produsele, lăsați-le în baie timp de 10 minute, apoi îndepărtați și uscați produsul.

SKU NASTROJE-200-GREEN
GTIN 8596342046797
Customer Questions
No Questions
Please, mind that only logged in users can submit questions