Canapea cosmetică

Confort înainte de toate!
Patul de înfrumusețare face parte integrantă din echipamentul tuturor saloanelor de înfrumusețare și studiourilor de gene. Pentru o cosmeticiană, alegerea unui șezlong este unul dintre cele mai importante momente în alegerea mobilierului. Pentru că este adesea cel mai scump echipament al salonului. Dar nu trebuie să vă fie frică de prețuri, deoarece este, de asemenea, o investiție pentru mulți ani. Un șezlong de calitate poate dura până la zece ani.

Șezlongul trebuie să aibă o căptușeală de calitate, astfel încât să ofere un confort perfect în timpul procedurilor lungi. În același timp, ar trebui să fie reglabil, o construcție stabilă este o chestiune de la sine înțeleasă. De asemenea, concentrați-vă asupra husei, care ar trebui să fie ușor de spălat, astfel încât să poată fi respectate condițiile de igienă. Piața de astăzi oferă un număr mare de gadgeturi diferite, cum ar fi cutii de depozitare, unde puteți ascunde diverse ajutoare sau o pernă detașabilă, care creează o gaură pentru față în timpul masajului.

Alte accesorii, cum ar fi un cearșaf, o pătură sau o pernă ergonomică, care fixează elegant capul clientului, fac parte integrantă din șezlong.
Shop By

2 Items

Set Descending Direction
  1. Pernă confortabilă pentru gene Smart Lashes

    Pret special 68 RON Regular Price 78 RON
  2. Pernă anatomică din spumă cu memorie pentru gene

    Pret special 98 RON Regular Price 137 RON

2 Items

Set Descending Direction