Lămpile cosmetice

Calitatea iluminatului are un impact mare asupra eficienței muncii și, mai ales, asupra sănătății ochilor dumneavoastră. Lipsa unei lumini de calitate poate cauza tulburări de concentrare, oboseală, disconfort, dureri de ochi și de cap sau alte probleme. Orice salon care dorește să ofere servicii profesionale are nevoie de un iluminat de calitate, în conformitate cu standardele de igienă. Iluminatul nu trebuie să creeze strălucire și umbre care obosesc ochii și pot cauza performanțe slabe (studiul raportează până la 30%). Trebuie subliniat faptul că un iluminat slab înseamnă nu numai lipsa de lumină, ci și prea multă lumină.

Atunci când alegeți iluminatul, concentrați-vă în primul rând pe intensitatea luminii emise și pe nuanța de culoare a acesteia. Lampa ideală ar trebui să aibă acești parametri reglabili. De asemenea, acordați atenție construcției lămpii în sine. Dacă știți că va sta într-un singur loc, este mai bine să alegeți o bază mai robustă. Dacă doriți să mutați lampa sau să călătoriți cu ea, este mai bine să alegeți o construcție ușoară. O altă opțiune este să înșurubați ferm lampa pe blatul mesei de lucru.

În oferta noastră veți găsi o gamă întreagă de lămpi care îndeplinesc toate condițiile de mai sus. Datorită selecției mari, vă puteți armoniza perfect cu interiorul salonului dvs.
Shop By

10 Items

Set Descending Direction
 1. Lampă cosmetică MOON - alb

  Pret special 690 RON Regular Price 1.085 RON
 2. Lampă cosmetică MOON

  Pret special 690 RON Regular Price 1.085 RON
 3. LED Selfie Ring Light - alb

  Pret special 30 RON Regular Price 49 RON
 4. LED Selfie Ring Light - roz

  Pret special 30 RON Regular Price 49 RON
 5. Out of stock

10 Items

Set Descending Direction