Mini nebulizator USB - alb

SKU
MINI-NEBU-WHITE
57 RON
In stock
Produs: nebulizator (nano spray)
Dimensiunea rezervorului: 20 ml
Dimensiunea produsului: 15 x 3 x 3 x 3 cm
Putere: USB
Culoare: alb
Vom expedia pe Monday (20/05/2024) dacă comandați în termen de .

Nebulizatorul (Nano spray) este un instrument la îndemână care ajută la uscarea perfectă a adezivului în timpul aplicării extensiilor de gene.

  • Adezivii care sunt utilizați în timpul aplicării extensiilor de gene au nevoie de umiditate în aer pentru a se usca. Prin urmare, este foarte important să cunoașteți procentul de umiditate recomandat pentru a lucra cu adezivul selectat.
  • În cazul în care % de umiditate este mai mic, aceasta este absorbită din mediul înconjurător. Acest lucru provoacă, de obicei, uscăciunea ochilor, roșeață sau simptome alergice.
  • Nebulizatorul transformă apa într-o ceață fină, ceea ce accelerează semnificativ uscarea adezivului și minimizează apariția reacțiilor alergice. Ceața de apă adaugă suficientă umiditate adezivului și ameliorează în mod vizibil clienții cu ochi sensibili.
  • După terminarea extensiilor de gene, aplicați un strat fin de ceață peste genele clientei, astfel încât îmbinările de lipici să fie complet întărite. Țineți flaconul la 15 - 20 cm deasupra ochilor închiși ai clientei și efectuați mișcări circulare timp de 15 secunde.
  • Nebulizatorul poate fi folosit și pentru a reîmprospăta ușor pielea în timpul unei zile aglomerate sau după un zbor lung cu avionul.
    Datorită dimensiunilor sale compacte, îl puteți purta cu dumneavoastră în orice moment!


Instrucțiuni de utilizare:

  • Încărcați complet nebulizatorul cu ajutorul cablului USB inclus (lumina roșie aprinsă în timpul încărcării).
  • Deșurubați capacul superior și umpleți recipientul cu apă. Apoi înșurubați-l la loc.
  • Apăsați butonul pentru a porni/opri dispozitivul.
SKU MINI-NEBU-WHITE
GTIN 8596342069239
Customer Questions
No Questions
Please, mind that only logged in users can submit questions