Plasturi pentru ochi - Acid hialuronic

SKU
BF-EYEMASK-HYALURON
-50%
Pret special 8 RON Regular Price 16 RON
In stock
Produs: patch-uri sub ochi
Tipul de piele piele 20+
Ingredient activ: acid hialuronic
Conținutul pachetului:: 1 pereche
Vom expedia pe Monday (20/05/2024) dacă comandați în termen de .

Te deranjează ridurile mici, pungile de ochi sau cearcănele de sub ochi? Obțineți o mască pentru ochi și includeți-o în rutina obișnuită de îngrijire a pielii.

  • Nu doar pielea ta merită îngrijire regulată, ci și ochii și zona ochilor. Aceștia sunt foarte ocupați în timpul zilei, iar ochii pot părea obosiți și epuizați. Răsfățați-vă cu o mască pentru ochi cel puțin o dată pe săptămână și bucurați-vă de o împrospătare plăcută și de o regenerare hrănitoare.
  • Intelligent Skin Therapy eye google este o mască special preparată pentru îngrijirea expresă a pielii predispuse la pierderea de hidratare în jurul ochilor.
  • Datorită utilizării unei forme unice cu o compoziție 100% organică, aceasta garantează o absorbție de 99% a substanțelor active de către piele în doar 15 minute.
  • Compoziția inovatoare bazată pe o concentrație ridicată a unui ingredient principal în concentrație maximă - acidul hialuronic cu moleculă mică, garantează hidratare profundă imediată, regenerare și nutriție, îmbunătățește elasticitatea și fermitatea pielii, netezește ridurile și liniile de expresie.


Instrucțiuni de utilizare:

  • Aplicați tampoanele pentru ochi pe pielea curată și tratată. Aplicați pe zona ochilor și lăsați să acționeze timp de 15 minute. Utilizați de 2-3 ori pe săptămână.
SKU BF-EYEMASK-HYALURON
GTIN 5902431770109
Customer Questions
No Questions
Please, mind that only logged in users can submit questions