Scut de protecție cu umidificator Smart Lashes

SKU
MOIST-FACEMASK
10 RON
In stock
Produs: scut cu umidificator
Material: plastic
Mărime: 16 x 7 cm
Pachet: 1 bucată
Vom expedia pe Monday (20/05/2024) dacă comandați în termen de .

Cum să obțineți cea mai confortabilă aplicare a extensiilor de gene, care va fi sigură pentru dvs. și pentru clienții dvs., iar genele vor dura cât mai mult timp posibil?

Umiditatea aerului este un aspect foarte important, care poate afecta componentele unui lipici pentru gene și proprietățile acestuia. Lipiciul pentru gene are nevoie de umiditate pentru polimerizarea lor, pe care o absorb din mediul înconjurător. Dacă umiditatea aerului este scăzută, îmbinările dintre extensiile de gene nu vor fi suficient de rezistente. În plus, umiditatea scăzută a aerului poate influența în mod direct sănătatea dumneavoastră și a clientelor dumneavoastră. Vaporii de lipici pentru gene pot pătrunde în tractul respirator și vă pot irita gâtul sau ochii. De asemenea, pot irita și usca pielea mâinilor, a feței sau a pleoapelor.

  • Ecranul facial ultraușor îmbunătățit este un ajutor foarte eficient pentru toți stilistii de gene, care vor rezolva foarte ușor problema iritațiilor din timpul aplicării genelor.
  • Pentru a vă umezi împrejurimile, este suficient să atașați un tampon de bumbac la masca de protecție, care este ușor umedă. În timpul polimerizării, adezivul va absorbi umiditatea și nu va apărea nicio iritație.
  • Datorită greutății foarte ușoare, este posibil să purtați masca pentru o perioadă mai lungă de timp și să vă protejați astfel fața. Benzile elastice moi nu provoacă o presiune neplăcută asupra urechilor.


Instrucțiuni de utilizare:

  • Îndepărtați autocolantul de protecție înainte de a utiliza masca pentru prima dată.
  • Setați lungimea necesară a benzilor elastice și fixați-le cu un cursor. Așezați-o pe bărbie și reglați benzile elastice astfel încât să o puteți purta.
  • Înainte de a începe lucrul, atașați la mască un tampon de bumbac ușor umezit pentru a vă eficientiza munca.

SFAT INTELIGENT : Umidificatorul poate fi folosit atât de dvs. cât și de clienții dvs. care sunt sensibili la vaporii de adeziv.

SKU MOIST-FACEMASK
GTIN 8596342049064
Customer Questions
No Questions
Please, mind that only logged in users can submit questions