Despre adezivii pentru gene Smart Lashes


Despre adezivii pentru gene Smart Lashes

În oferta noastră veți găsi un număr mare de adezivi pentru extensii de gene, potriviți chiar și pentru cei mai pretențioși stiliști de gene. Atunci când alegeți un adeziv, este important să acordați atenție nu numai experienței și abilităților dumneavoastră, ci și opțiunilor de depozitare. Colile pentru gene sunt predispuse la fluctuații de temperatură, așa că este necesar să urmați instrucțiunile producătorului atunci când le depozitați. Atunci când folosiți clei pentru gene, este necesar să mențineți umiditatea corectă a aerului, care ar trebui să fie de peste 50 %. De asemenea, este necesar să le agitați bine înainte de utilizare pentru a amesteca toate componentele. Respectarea tuturor condițiilor de depozitare și utilizare va avea un efect pozitiv nu numai asupra simplității lucrului cu adezivul, ci și asupra rezistenței extensiilor de gene.

Lipici pentru gene sunt împărțite în principal în funcție de timpul de uscare, și anume lipici pentru începători cu un timp de uscare mai lung și lipici pentru profesioniști cu un timp de uscare mai scurt. Astfel, începătorii au suficient timp pentru a îndrepta genele în direcția corectă, în timp ce cleiurile pentru gene cu un timp de uscare mai scurt nu întârzie profesioniștii la lucru.

Colile cu un conținut mai mic de vapori sunt destinate clientelor mai sensibile, ceea ce reduce probabilitatea apariției manifestărilor alergice în timpul aplicării. În acest caz, însă, este necesar să se țină cont de faptul că extensiile de gene vor dura mai puțin timp.

De asemenea, oferim cleiuri transparente pentru gene, care sunt destinate extensiilor de gene cu gene colorate sau pentru îngroșarea sprâncenelor. În aceste ocazii, îmbinările create de cleiurile negre standard ar fi prea vizibile și deranjante.

 

Lipici pentru începători

Ultra Super
timp de uscare: 1-2 s

 

Lipici pentru profesioniști

Sunny XD Rapid
timp de uscare: 1-1,5 s timp de uscare: 1 s
   
Black liner Premium
timp de uscare: 1-1,5 s timp de uscare: 1 s
   
Volum Sky
F1
timp de uscare: 1 s
timp de uscare: 0,5 s


   
Ultra Super Ultimate Bond
timp de uscare: 1-2 s timp de uscare: 1 s

 

Lipici pentru ochi sensibili

Sensitive Safety
timp de uscare: 2-3 s timp de uscare: 4 s

 

Lipici transparente

Ultra Clear Clear Bond
timp de uscare: 2-3 s timp de uscare: 2-3 s